-->

Review Filem Doctor Strange 2016


Semalam aku sempat ke pawagam tengok citer Doctor Strange. Orang kata citer ne best, boleh tahan jalan citer die kerana ada kaitan dengan komik Marvel. Yang tu membuatkan citer ne best dibawah Marvel. Tambahan lagi dengan teknologi CGI yang canggih, grafik yang sangat memukau dan plot jalan cerita yang menarik membuatkan aku tertarik menonton filem tersebut.



Selepas aku menonton citer ne, bagi pendapat aku amat berbaloilah datang menonton filem tersebut. Banyak betul imaginasi citer ne. Satu lagi kalau anda perasan citer ne mesti ada akan nampak simbol illuminati atau freemason yang menggambarkan kehadiran si mata satu. Paham-paham kan siapakah si mata satu.


Apa-apa pun tak rugi ahh kalau anda pergi menonton filem Doctor Strange. Banyak yang akan nampak kisah tersebut.

0 comment... add one now